©️ Русня палає на українській землі 🔥
Вход / Регистрация
×

ГлавнаяРахунки для збору коштів на потреби армії
Підтримайте Збройні Сили України!
Cпецрахунок Національного банку України для збору коштів на потреби армії
Рахунок відкритий у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, збройною агресією РФ та небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності.
Рахунок – мультивалютний, він створений та відкритий як для переказу коштів від міжнародних партнерів та донорів – у іноземній валюті (доларах США, євро, британських фунтах, вейцарських франках, австралійських, канадських доларах, юані Женьміньбі та єнах), так і від українського бізнесу та громадян – у національній валюті..


Благодійний фонд "Ми переможемо"
Благодійний фонд "Ми переможемо" cтворений з метою координації дій українських та міжнародних волонтерів для максимально ефективного використання ресурсів згідно з актуальними короткостроковими та довгостроковими задачами Збройних Сил України.
Побудова ефективної комунікації між Генеральним штабом Збройних Сил України та волонтерами для забезпечення актуальних потреб ЗСУ. Спрощення логістики забезпечення підрозділів Збройних Сил України. Залучення додаткових ресурсів для потреб Збройних Сил України.
Допомога Збройним Силам України в придбанні військового обладнання, спорядження. Допомога Збройним Силам України в придбанні медичних препаратів, розвитку польових госпіталів, польової хірургії. Допомога в лікуванні поранених воїнів. Допомога сім’ям загиблих воїнів. Допомога у фізичній і психологічній реабілітації військовослужбовців. Правова допомога військовослужбовцям та їх сім’ям.
Ми робимо все можливе, а іноді і неможливе, щоб наші воїни, які боронять Україну, були забезпечені найновітнішим озброєнням, засобами захисту та спорядженням. Володіючи оперативною інформацією щодо нагальних потреб військових, ми можемо точніше і оперативніше їх задовольнити.